Kussens opvullen Spijkenisse

Opvullen zitkussens voor een beter zitcomfort. Opvullen zitkussens, verlengt levensduur bankstel. Na enkele jaren trouwe dienst zijn de meeste zitkussens aan vervanging toe. Daar is een simpele reden voor we leven in een weggooi maatschappij, de garantie is voorbij en u wordt geacht een nieuw bankstel te kopen om uw bijdrage aan de economie te leveren. U hoeft daar natuurlijk niet aan mee te doen want elk zitkussen kan vervangen worden. Kussens opvullen Spijkenisse.

Bent u toe aan nieuwe zitkussens

Wanneer bent u toe aan nieuwe zitkussens. Gemiddeld na 5 jaar begint u al te merken dat de kussens van het bankstel opgevuld moeten worden.

  • overmatige plooivorming
  • vormverlies zitkussens
  • u kunt niet meer makkelijk opstaan
  • u staat niet meer uitgerust op
  • u voelt de veren door de kussens heen

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, zo zijn er verschillende kwaliteiten vullingen met ieder zijn eigen eigenschappen.

  • polyether in verschillende kwaliteiten
  • koudschuim in verschillende kwaliteiten
  • Hr schuim in verschillende kwaliteiten

Kortom er is een heel groot assortiment aan nieuwe vullingen waar u uit kan kiezen. Van interieurvering tot springveren en polyether tot aan pantera. Afhankelijk van uw keuze kunt u weer een paar jaar met uw bank vooruit of gaat uw bank nog tien jaar mee. Bij Meubelstoffeerderij Leather & Fabrics krijgt u altijd het juiste advies.

Wilt u weer een fantastisch zitcomfort hebben zodat uw bankstel nog jaren mee kan

In dat geval kunt u het beste met ons contact opnemen. Wij werken met gediplomeerde meubelstoffeerders die al jarenlang hun werk met veel plezier doen. Door eenvoudig het contact formulier in te vullen, ontvangt u vaak op dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende prijsopgave. OFFERTE.

Sta versteld van onze service en onze tarieven!

Ontdek onze voordelige tarieven, vraag geheel vrijblijvend een offerte op!

Studio Leather & Fabrics heeft al vele jaren ervaring op het gebied van (leer)stoffering en renovatie. Wij kennen de markt goed en werken met betrouwbare partners. Wij vernieuwen uw meubels tegen zeer scherpe tarieven, vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier aan de rechterkant.

Volg ons op FACEBOOK

Of bel ons op:  078 645 1374

Contact