Leerreparatie Mijnsheerenland

Studio Leather & Fabrics stoffeert met de beste kwaliteit leer al uw banken, stoelen en chesterfield-meubelen. Daarnaast verkopen wij ook leerartikelen en onderhoudsproducten voor uw leren meubels, tassen, kussens en schoenen. Leerreparatie Mijnsheerenland.

Ook doen wij diverse leerreparaties, zoals stiknaden, kleine scheurtjes, uitgerekt leer innemen, brandschades en rookschades. Het oude leer van uw meubels kunnen wij terugbrengen naar de originele kleur, dit doen wij op natuurlijke basis.

Leer vernieuwen

Bij het herbekleden van uw meubels kunt u kiezen voor een gedeeltelijke of een volledige herbekleding. Uw kunt kiezen uit ons uitgebreide aanbod leer aan de hand van onze velen stalen. Wij kunnen zowel klassieke als moderne meubels voor u herbekleden. Beide stijlen hebben een eigen uitstraling en Studio Leather & Fabrics weet precies hoe we die uitstraling in uw meubel moeten terugbrengen.

Leer reparatie

Als u door slijtage of schade aan een lederen meubelstuk bijvoorbeeld een bank of stoel, auto-interieur enz. Op zoek bent naar een specialist om dit te repareren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan al jaren bekend als expert op het gebied van leder reparatie. Ook als het stik- of naaiwerk betreft. Door onze jarenlange ervaring in leder reparatie zijn wij perfect in staat om uw lederen meubels onzichtbaar te repareren. Of het nu gaat om de reparatie van scheuren, krassen en brandgaten of om pen- en stiftstrepen, geen enkele lederreparatie is onmogelijk voor ons. Neem contact met ons op.

Leer opkleuren

Wij beheersen al jaren de perfecte spuittechniek om op milieuvriendelijke wijze uw leren zitmeubels te renoveren en te herkleuren. Uw meubels kunnen door het aanbrengen van een beschermend en kleurecht finishlaagje weer terug gebracht worden in de oorspronkelijke kleur of in een geheel andere kleur. Invetten of oliën van het leer is niet langer nodig. Uw meubels zien er na de behandeling weer als nieuw uit en kunnen probleemloos weer jaren mee.

Volg ons op FACEBOOK