Meubelstoffering en meubels opvullen

Studio Leather & Fabrics stoffeert al uw eetkamerstoelen, oor fauteuils, bankstellen en sofa’s. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. Artifort, Leolux, Rolf Benz, Pander, Oisterwijk en Gipsen meubelen. Ook kunnen wij uw stoelen of bankstellen voorzien van nieuwe vullingen. Uw versleten stoel, fauteuil of bank optimaal aanpassen naar uw wensen in zitcomfort.

Meubels stofferen

Kunnen uw meubels een professionele opknapbeurt gebruiken? Wilt u een meubel opnieuw laten bekleden? Dan bent u bij Studio Leather & Fabrics aan het juiste adres. Komt u er niet uit welke kleur of welk dessin u moet kiezen? Wij voorzien u indien gewenst van advies aan de hand van ons uitgebreide stalen assortiment. Als stoffeerderij doen wij er alles aan om uw meubelstuk een tweede leven te geven. Op deze manier kunt u langer genieten van uw vertrouwde meubilair en spaart u tevens kosten uit.

Vullingen

Studio Leather & Fabrics stoffeert allerlei soorten meubels van bankstellen, fauteuils, stoelen, bedden, boxsprings en boten tot caravankussens. Ook kunnen wij doorgezakte banken en stoelen waarvan de stof nog goed is, opnieuw opvullen met bijvoorbeeld koudschuim, polyether en/of drakron. Tevens reinigen wij banken en stoelen en voorzien deze van een vuil- en waterafstotende teflonlaag. Wij beschikken over een grote collectie aan meubelstoffen.

Zitcomfort

Je zit pas echt comfortabel in een zitmeubel wat zich aan je lichaamshouding aanpast. Het is rustgevend en dus gezond voor je lichaam. Hard zitten op een kantoorstoel of eetkamerstoel is gebruikelijk, maar thuis op de bank is het prettig als je jezelf volledig kunt ontspannen. Het zitmeubel moet zich aan je lichaam aanpassen. Op een hard oppervlak dient het lichaam zich aan te passen aan het meubel. Bij een zitmeubel is het juist omgekeerd. Onze hoogwaardige elastische producten zijn zo ontwikkeld, dat zij zich vrij langzaam en behoedzaam aan je lichaam gaan aanpassen.

Sta versteld van onze service en onze tarieven!

Ontdek onze voordelige tarieven, vraag geheel vrijblijvend een offerte op!

Studio Leather & Fabrics heeft al vele jaren ervaring op het gebied van (leer)stoffering en renovatie. Wij kennen de markt goed en werken met betrouwbare partners. Wij vernieuwen uw meubels tegen zeer scherpe tarieven, vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier aan de rechterkant.

Of bel ons op:  078 645 1374

Contact