Stoel stofferen Gouda

Is de stoffering van uw stoel ernstig beschadigd? Dan kunt u een nieuwe stoel aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw oude stoel een flinke make-over te geven. Meubelstoffeerderij Leather & Fabrics helpt u hier graag bij. Deze stoffeerder kan uw stoel voorzien van een nieuwe stoffering, waardoor deze er weer zo goed als nieuw uit ziet. Stoel stofferen Gouda.

Uw stoel op hoog niveau laten bekleden

Meubelstoffeerderij Leather & Fabrics is al generaties actief in het vak. In onze uiterst moderne werkplaats kunnen wij alle soorten meubelen opnieuw stofferen, waaronder ook uw versleten stoel. Brengt u uw stoel naar deze stoffeerder, dan weet u zeker dat het meubelstuk op hoog niveau bekleed wordt. Uw stoel ziet er weer zo goed als nieuw uit. Niet voor even, maar vele jaren lang.

Een complete make-over

U kunt uw stoel enkel opnieuw laten bekleden door meubelstoffeerderij Leather & Fabrics, maar het is ook mogelijk het meubelstuk een complete make-over te geven. Zijn de kussens van de stoel bijvoorbeeld versleten? Dan brengen wij hier graag verandering in. Als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, zullen wij het meubelstuk eerst goed onderzoeken. Vervolgens leggen wij u ons stoffeerplan voor. Gaat u akkoord met dit plan? Dan gaan we direct aan de slag. Wilt u uw stoel alleen opnieuw laten bekleden? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij behandelen uw stoel zoals u uw meubelstuk wil laten behandelen.

De kosten van stoel bekleden

De kosten die u moet betalen voor het bekleden van uw stoel door meubelstoffeerderij Leather & Fabrics, zijn afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, om deze opnieuw te laten bekleden. Daarom leggen wij graag geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan u voor.  Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Sta versteld van onze service en onze tarieven!

Ontdek onze voordelige tarieven, vraag geheel vrijblijvend een offerte op!

Studio Leather & Fabrics heeft al vele jaren ervaring op het gebied van (leer)stoffering en renovatie. Wij kennen de markt goed en werken met betrouwbare partners. Wij vernieuwen uw meubels tegen zeer scherpe tarieven, vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier aan de rechterkant.

Volg ons op FACEBOOK

Of bel ons op:  078 645 1374

Contact