Stoffeerderij Zwijndrecht

Eigenlijk bent u nog heel blij met uw bank, maar de stoffering van het meubel ziet er niet meer zo mooi uit. Gelukkig betekent dit niet dat u uw bank moet vervangen. U kunt namelijk ook een stoffeerder inschakelen, om uw bank te voorzien van een nieuwe stoffering. Meubelstoffeerderij Leather & Fabrics geeft uw bank graag een complete make-over, voor een lage prijs. Ook uw andere meubelen kunt u door onze experts laten stofferen, Stoffeerderij Zwijndrecht.

Uw meubel weer zo goed als nieuw

Door een versleten meubel te laten stofferen, geeft u het meubelstuk in kwestie een flinke make-over. Zeker als u ervoor kiest het meubelstuk een hele andere stoffering te geven, herkent u het meubel niet meer terug. En wilt u de stoffering niet veranderen, maar enkel vernieuwen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Uw meubelstuk ziet er hetzelfde uit als voorheen, maar dan wel zo goed als nieuw. Nu heeft u hier weer jaren plezier van.

Voor al uw meubelen

Meubelstoffeerderij Leather & Fabrics kan al uw meubelen stofferen. Denk hierbij aan uw bank, maar ook aan uw fauteuil, uw bureaustoel, uw eetkamerstoel en ga zo maar door. Ook meubelen die erg kostbaar zijn, bijvoorbeeld omdat deze door een bekende designer gemaakt zijn, kunnen wij op hoog niveau voor u stofferen. Bij deze stoffeerder zijn uw meubels altijd in goede handen

De tarieven van deze stoffeerder

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze diensten. Daarom rekent deze stoffeerder geen hoge tarieven, maar stofferen wij uw meubelen altijd voor een aantrekkelijke prijs. Bent u benieuwd wat u precies moet investeren om uw meubelstuk een grote make-over te geven? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Sta versteld van onze service en onze tarieven!

Ontdek onze voordelige tarieven, vraag geheel vrijblijvend een offerte op!

Studio Leather & Fabrics heeft al vele jaren ervaring op het gebied van (leer)stoffering en renovatie. Wij kennen de markt goed en werken met betrouwbare partners. Wij vernieuwen uw meubels tegen zeer scherpe tarieven, vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier aan de rechterkant.

Volg ons op FACEBOOK

Of bel ons op:  078 645 1374

Contact